Upravljavec vaših osebnih podatkov je Gabrijela Kolar, Naselje heroja Maroka 19, 8290 Sevnica.

Katere osebne podatke zbiramo in namen zbiranja?

Komentarji

Na spletni strani gabrijelakolar.si so komentarji onemogočeni.

Kontaktni obrazec

Spletna stran gabrijelakolar.si uporablja vtičnik Siteorigin Contact Form, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt s Gabrijelo Kolar. Sporočilo se pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov upravljalca, hrani pa se tudi na poštnem strežniku. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje, so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
Gabrijela Kolar spoštujem vašo zasebnost in sem zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravnam skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Piškoti

Kaj je piškot?

Piškoti so majhne datoteke, namenjene shranjevanju internetnih nastavitev. Piškot se preko brskalnika prenese k obiskovalcu spletne strani med prvim obiskom in omogoči, da ob naslednjem obisku spletna stran prepozna uporabnika in prilagodi prikazano vsebino. Piškoti si lahko zapomnijo vaše nastavitve in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam.

Piškoti, ki jih uporablja spletna stran

Piškoti, ki jih uporablja spletna stran gabrijelakolar.si so podrobno opisani v Pravilih za uporabo piškotov.

Onemogočenje piškotkov

Razen funkcionalnih piškotkov lahko sami odločate, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Oglaševalske funkcije v storitvi Google Analytics, lahko onemogočite med drugim tudi z orodjem »Nastavitve oglasov«, orodjem »Nastavitve oglasov« za mobilne aplikacije ali katerim koli drugim načinom, ki je na voljo (na primer z možnostjo onemogočenja pobude Network Advertising Initiative). Lahko se popolnoma izključite iz Google Analytics programa z dodatkom, ki ga najdete na: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Vsebina z drugih spletnih strani

Vsebine na spletni strani gabrijelakolar.si lahko vsebujejo povezave ali vdelano vsebino drugih spletnih strani in ponudnikov, ki imajo svojo politiko varovanja zasebnosti. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, na kar podjetje Gabrijela Kolar nima vpliva in ne prevzema nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Osebni podatki, posredovani preko kontaktnega obrazca na gabrijelakolar.si, se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico zahtevati izbris osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v kontaktnem obrazcu. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Preko kontaktnega obrazca mi posredujete le relevantne informacije in vsebine. V obrazec ne vpisujete podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran gabrijelakolar.si gostuje na varnem spletnem strežniku in jo redno varnostno preglejujemo.

Dodatne informacije in kontakt

Za več informacij o politiki zasebnosti spletne strani gabrijelakolar.si mi lahko pišete na mail kolar.gabrijela@gmail.com.